• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Amvest, ontwikkelaar en fondsmanager

Amvest is actief als fondsmanager én ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame woningen en levendige woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, van wie de wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van langetermijnrelaties. Amvest weet partijen met elkaar te verbinden.

De wielersport heeft zich voor Amvest bewezen als mogelijkheid om partijen te verbinden, mensen en hun passies te leren kennen, en dat alles op sportieve duurzame wijze. Daarom heeft Amvest zich graag als sponsor aan de Cycle Tour Amsterdam verbonden en werken wij met veel plezier samen met Le Champion.

Meer informatie: www.amvest.nl


DecathlonDecathlon
Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland en probeert met scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sport producten zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Met ons eigen b’Twin fietsmerk, exclusief verkrijgbaar bij Decathlon, willen wij heel Nederland aan het fietsen krijgen!

Decathlon heeft een ruim assortiment aan verschillende sport artikelen (65 sporten onder 1 dak) en momenteel zijn er 6 winkels in Nederland.

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met de Cycle Tour Amsterdam en hopen hiermee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het stimuleren van de wielersport in Amsterdam en heel Nederland. Kom gerust eens langs in een van onze winkels voor een sportadvies op maat en bekijk het ruime assortiment van ons eigen b’Twin fietsmerk.

Meer informatie: www.decathlon.nl


Binck – Supporter van wielrenners                                                                                                                                                                                                                                  
Binck en wielrennen, hoe zit dat precies? Sinds 2017 is Binck actief als sponsor van wielrennen, wielrenners én natuurlijk de BinckBank Tour.
Dat doen we niet zomaar. We doen dit vanwege het gevoel dat alle fietsers bindt: vrijheid. Vrijheid om je eigen koers te bepalen en je eigen plan te trekken. Vrijheid om het beste uit jezelf te halen. Het is de mentaliteit van mensen die onafhankelijk in het leven staan. Deze mentaliteit past bij Binck.

Kort gezegd. Binck helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen. Dit geldt niet alleen voor sportieve, maar ook financiële doelen. Dit doen we met Zelf Beleggen, Laten Beleggen, Pensioenbeleggen en sinds kort Binck Sparen. Alles voor uw financiële toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.binck.nl


wilerenblad 180x51Wielrenblad
Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden.We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Kijk voor meer informatie op: www.wielrenblad.nl


LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONISOSTAR
Isostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl

isostar


Headline Interactive

FietsNED
FietsNED is een landelijk organisatie van mobiele fietsenmakers. Inmiddels hebben wij nu zo een 40 uitrijpunten zelfs op de Waddeneilanden. FietsNED repareert voornamelijk voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is FietsNED steeds meer te vinden bij diverse fiets evenementen om daar de pechgevallen te ondersteunen. Om geholpen te worden door 1 van de FietsNED ondernemers hoeft u niet perse een lidmaatschap te hebben. Dit is wel prettig als u met pech onderweg staat tussen huis en werk of school bijvoorbeeld dan wordt u altijd met voorrang geholpen.

De organisatie van de Cycle Tour Amsterdam heeft FietsNED ingehuurd om op 5 verschillende punten aanwezig te zijn om fietsers die een probleem hebben met de fiets te helpen. De bussen hebben diverse binnen en buitenbanden voor de racefiets. Voor het verhelpen van pech wordt geen arbeidsloon in rekening gebracht uiteraard voor het gebruikte materiaal wel. Het is bij alle bussen mogelijk om te pinnen dus hoeft u geen contant geld mee te nemen.

De FietsNED ondernemers wensen alle fietsers en organisatie een leuke fietsdag zonder problemen.

Servicenummer tijdens evenement: 088-112 112 3

Meer informatie: www.fietsned.nl


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


transix_amTrans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com