Sponsors

CO-SPONSORS

MEDIA SPONSORS
 
PARTNERS

  

Sponsormogelijkheden

De Cycle Tour Amsterdam is een evenement van Le Champion en de perfecte manier om jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen in Noord-Holland. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor de Cycle Tour Amsterdam en via ons evenement in contact komen met duizenden fietsers? Stuur ons een dan een email.

Sponsors stellen zich voor

Amvest, ontwikkelaar en fondsmanager

Amvest is actief als fondsmanager én ontwikkelaar op de Nederlandse woningmarkt. Creatief en innovatief in het ontwikkelen van duurzame woningen en levendige woongebieden in de economisch sterke gebieden in Nederland. Inventief als het gaat om het oplossen van complexe vraagstukken van huurders en kopers, van wie de wensen centraal staan. Altijd betrokken met een langetermijnvisie. Alle activiteiten van Amvest zijn gericht op het creëren, onderhouden en behouden van langetermijnrelaties. Amvest weet partijen met elkaar te verbinden.

De wielersport heeft zich voor Amvest bewezen als mogelijkheid om partijen te verbinden, mensen en hun passies te leren kennen, en dat alles op sportieve duurzame wijze. Daarom heeft Amvest zich graag als sponsor aan de Cycle Tour Amsterdam verbonden en werken wij met veel plezier samen met Le Champion.

Meer informatie: www.amvest.nl


DecathlonDecathlon
Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland en probeert met scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sport producten zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Met ons eigen b’Twin fietsmerk, exclusief verkrijgbaar bij Decathlon, willen wij heel Nederland aan het fietsen krijgen!

Decathlon heeft een ruim assortiment aan verschillende sport artikelen (65 sporten onder 1 dak) en momenteel zijn er 6 winkels in Nederland.

Wij zijn erg trots op onze samenwerking met de Cycle Tour Amsterdam en hopen hiermee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het stimuleren van de wielersport in Amsterdam en heel Nederland. Kom gerust eens langs in een van onze winkels voor een sportadvies op maat en bekijk het ruime assortiment van ons eigen b’Twin fietsmerk.

Meer informatie: www.decathlon.nl


wilerenblad 180x51

Wielrenblad

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden.We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Kijk voor meer informatie op: www.wielrenblad.nl


Bicycling
Bicycling is een fietsplatform dat de mens op de fiets centraal stelt. Met bijzondere verhalen van gewone mensen. En met exclusieve reportages over bijzondere mensen. In Nederland, maar ook aan de andere kant van de wereld. In het magazine en online. Bicycling schrijft over voeding. Over de laatste trends. Over body & mind. En test natuurlijk fietsen. Met diepgang. En met humor. Bicycling is het grootste fietsplatform van de wereld. Bicycling verbindt miljoenen mensen voor wie fietsen het middelpunt is van hun energieke en avontuurlijke leven.

Kijk voor meer informatie op: www.bicycling.com/nl/


FietsNED
FietsNED is een landelijk organisatie van mobiele fietsenmakers. Inmiddels hebben wij nu zo een 40 uitrijpunten zelfs op de Waddeneilanden. FietsNED repareert voornamelijk voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is FietsNED steeds meer te vinden bij diverse fiets evenementen om daar de pechgevallen te ondersteunen. Om geholpen te worden door 1 van de FietsNED ondernemers hoeft u niet perse een lidmaatschap te hebben. Dit is wel prettig als u met pech onderweg staat tussen huis en werk of school bijvoorbeeld dan wordt u altijd met voorr

De organisatie van de Cycle Tour Amsterdam heeft FietsNED ingehuurd om op 5 verschillende punten aanwezig te zijn om fietsers die een probleem hebben met de fiets te helpen. De bussen hebben diverse binnen en buitenbanden voor de racefiets. Voor het verhelpen van pech wordt geen arbeidsloon in rekening gebracht uiteraard voor het gebruikte materiaal wel. Het is bij alle bussen mogelijk om te pinnen dus hoeft u geen contant geld mee te nemen.ang geholpen.

De FietsNED ondernemers wensen alle fietsers en organisatie een leuke fietsdag zonder problemen.

Servicenummer tijdens evenement: 088-112 112 3

Meer informatie: www.fietsned.nl


Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006,

Headline Interactive

 toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le 

Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.

Meer informatie: www.headline-interactive.nl


transix_amTrans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.