• Deelnemers

Deelnemers

Cycle Tour Amsterdam 9 juni 2019
Inschrijven

Tijdens de Cycle Tour Amsterdam zijn er maar liefst vier schitterende afwisselende afstanden uitgezet over 50, 80, 110 en 145 kilometer. 

De korte tochten, over 50 en 80 kilometer, laten je kennis maken met het zuidelijke deel van de provincie Noord-Holland. Na de brug over het Amsterdam Rijnkanaal splitsen de afstanden. De 50 kilometerroute vervolgt zich in de richting van Ouderkerk aan de Amstel en langs het prachtige Ronde Venen. De 80 kilometer gaat richting Uithoorn en via de Westeinderplassen terug naar de finish op de ArenA Boulevard.

Op de langere afstanden van 110 en 145 kilometer kunnen de deelnemers de uitdaging aangaan. Beide routes vertrekken in de richting van Landsmeer waarna er door unieke natuurgebieden zal worden gefietst. Aangekomen bij de wielerbaan van DTS kunnen de deelnemers zich opmaken voor een heuse tussensprint. Hier wordt een prijs beschikbaar gesteld voor de snelste man en de snelste vrouw. Bij Spaarnwoude worden de benen nog een laatste keer op de proef gesteld als de deelnemers zich wagen aan de klimtijdrit. In Velserbroek komen de routes van de 110 en 145 km weer bij elkaar om via het Amsterdamse Bos en Ouderkerk aan de Amstel hun tocht te vervolgen naar de finish.