• Nieuws
  • Route uitgelicht: 145 km

Route uitgelicht: 145 km

Ben jij een echte kilometervreter en ga jij graag de uitdaging aan? Dan kan jij je wagen aan de 145 km van de Cycle Tour Amsterdam! Net als de tocht van 110 kilometer, fiets je vanuit de start richting Landsmeer. Vanuit Landsmeer rijd je door de groene weilanden op weg naar Wormerveer en daarna richting de kust. Onderweg kom je langs de wielerbaan van DTS in Zaandam. Hier vindt, net als bij de 110 km een heuse tussensprint óp de wielerbaan plaats. Ben jij de snelste? Dan maak jij kans op een gave prijs! Je kan weer even bijkomen van deze sprint als je in de richting van de havenstad IJmuiden fietst. Hier passeer je de welbekende sluizen op weg in de richting van Spaarnwoude. In Spaarnwoude kunnen de benen opnieuw op de proef worden gesteld bij de klimtijdrit! Vervolgens fiets je de laatste kilometers door de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude richting Amsterdam. Je doorkruist het prachtige Amsterdamse bos en via Ouderkerk aan de Amstel fiets je in één zucht naar de finish bij de ArenA Boulevard.

Ben jij enthousiast geworden en kijk je uit naar een heerlijke voorjaarstoertocht? Schrijf je dan hier in voor de 145 km van de Cycle Tour Amsterdam!