• Nieuws
  • Route uitgelicht: 110 km

Route uitgelicht: 110 km

Ben je gek van natuur en houd je van een goed rondje fietsen? Dan is de 110 km van de Cycle Tour Amsterdam op je lijf geschreven! Tijdens deze route fiets je namelijk langs ongelooflijk veel natuurgebied. Zo kom je vanaf de start via Landsmeer aan bij het prachtige natuurgebied het Twiske in Oostzaan. Via de molen in de Zaanstreek vervolgt de route zich naar Zaandam. Daar vindt op de wielerbaan van DTS plaats. Ben jij de snelste? Dan ontvang je bij de finish een mooie prijs! Vanuit de Zaanstreek wordt de route verder vervolgd terug richting Amsterdam. Na een gezellige oversteek bij de pont in Buitenhuizen fiets je door het recreatiegebied Spaarnwoude. Een uniek natuurgebied midden in het verstedelijkte gebied van de provincie. De route neemt je vervolgens mee naar nog maar natuur in het Amsterdamse bos. Na het bos fiets je langs het pittoreske dorpje Ouderkerk aan de Amstel. Van hier uit zie je de Amsterdam ArenA al liggen. Hier vindt de finish plaats op de ArenA Boulevard.

Is de 110 km route perfect voor jou? Schrijf je dan hier in en fiets mee met de Cycle Tour Amsterdam op zondag 10 juni!