• Nieuws
  • Route uitgelicht: 80 km

Route uitgelicht: 80 km

Ben jij een fanatieke fietser, maar zijn afstanden boven de 100 km je te ver? Dan past de 80 km route van de Cycle Tour Amsterdam perfect bij jou! De route gaat net als de 50 km van start richting de prachtige Ronde Venen, het stadje Weesp en het sfeervolle Baambrugge. Vervolgens neemt de 80 km je mee in de richting van Uithoorn. Voorbij Aalsmeer komt je uit bij het veen- en plassengebied van de Westeinderplassen. Hierna komt Ouderkerk aan de Amstel alweer in zicht. Hier komt de route weer samen met de 50 km waar de Amsterdam ArenA alweer in zicht is. Gezamenlijk fietsen de deelnemers van de 50 en 80 km naar de finish op de ArenA Boulevard. Na de finish ontvang je de unieke Cycle Tour Amsterdam medaille!

Ben jij enthousiast geworden en kijk je uit naar een heerlijke voorjaarstoertocht? Schrijf je dan hier in voor de 80 km van de Cycle Tour Amsterdam!