• Nieuws
  • Fiets mee voor Spieren voor Spieren!

Fiets mee voor Spieren voor Spieren!

Het officiële goede doel van de Cycle Tour Amsterdam is Stichting Spieren voor Spieren. Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte.

Bij deelname aan de Cycle Tour Amsterdam kan jij Stichting Spieren voor Spieren helpen hun droom te verwezenlijken! Bij jouw inschrijving kan je een donatie doen voor de Stichting Spieren voor Spieren. Wil je meer doen voor Spieren voor Spieren en zelf actief aan de slag met fondsenwerving bij jouw familie, vrienden en kennissen? Maak dan snel een actiepagina aan via de deze link! De opbrengsten die Cycle Tour Amsterdam ophaalt met sporters en sponsoren wordt besteed aan; de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar spierziekte, de verbetering van het diagnose behandel en zorgtraject van kinderen met een spierziekte en het verbeteren van de kwaliteit van leven.

 Jouw hulp, inzet en donatie kunnen dus enorm veel betekenen voor de 20.000 kinderen die lijden aan een spierziekte!