• Nieuws
  • Route uitgelicht: 50 km

Route uitgelicht: 50 km

Vind jij het heerlijk om een mooie ronde te fietsen, maar ben je geen grote kilometervreter? Dan is de 50 km route van de Cycle Tour Amsterdam écht iets voor jou! Tijdens deze route ontdek jij de mooiste plekjes van het zuiden van de provincie Noord-Holland. Je fietst onder andere door het prachtige Ronde Venen en je toert door het stadje Weesp en het sfeervolle dorp Baambrugge. Vanuit Baambrugge kunnen de benen getest worden op een kleine klim over de brug bij het Amsterdam Rijnkanaal. Vervolgens neemt de route je mee naar Nigtevecht om bij het pittoreske dorpje Ouderkerk aan de Amstel uit te komen. Hier kan je genieten van de bijzondere kerken en de diaconiehuisjes. Vanuit Ouderkerk aan de Amstel kan je de ArenA Boulevard al bijna zien liggen. Hier kan je na de finish jouw prestatie vieren samen met je fietsmaatjes!

Ben jij enthousiast geworden en kijk je uit naar een heerlijke voorjaarstoertocht? Schrijf je dan hier in voor de 50 km van de Cycle Tour Amsterdam!