Nieuws /

Inschrijving is geopend!

De inschrijvingen van de achtste editie van de Cycle Tour Amsterdam zijn geopend! Op zondag 10 juni 2018 kun jij in het vroege zomerzonnetje genieten van prachtige fietsroutes in en rond Amsterdam. Je kunt deze dag kiezen uit de volgende afstanden: 50, 80, 110 en 145 km.

Met de start- en finishlocatie op de ArenA Boulevard en vier schitterende routes krijg je als deelnemer aan de Cycle Tour Amsterdam de mooiste kanten van groot-Amsterdam te zien. De routes van 50, 80, 110 en 145 km nemen je mee langs pittoreske dorpjes, molens en natuurgebieden rondom onze hoofdstad. Op de langere afstanden worden de deelnemers uitgedaagd met een klimtijdrit in Spaarnwoude en een tussensprint op de Wielerbaan DTS in Zaandam.

Kijk jij er ook alweer naar uit om een mooie ronde te fietsen met het zonnetje op je bol? Schrijf je dan snel in! Dat kan via deze link!

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief