Nieuws /

Inschrijven kan vanaf 5 februari!

Op 10 juni 2018 vindt de zevende editie van de Cycle Tour Amsterdam. Een prachtige tocht aan het begin van de zomer. Je kunt kiezen uit vier verschillende afstanden; 50, 80, 110 en 145 km.

Route
Alle afstanden starten vanaf de Amsterdam ArenA, de kortere afstanden nemen je mee naar het prachtige Ronde Venen gebied waarna je door Weesp en het sfeervolle Baambrugge een klimmetje tegenkomt. Hierna gaat de 80 km nog even door naar Uithoorn en Aalsmeer. Beide routes komen weer samen in Ouderkerk om richting de finish te gaan.

De langere afstanden gaan vanaf de start richting Landsmeer, het prachtige natuurgebied het Twiske en de molens in de Zaanstreek mogen niet ontbreken. De 110 km heeft in Zaandam een tussensprint op de wielerbaan van DTS. De 145 km gaat hier nog een stukje verder richting Spaarnwoude waar zij een heuse klimtijdrit waar je je benen kan testen. Via het Amsterdamse bos en Ouderkerk aan de Amstel fiets je naar de finish bij de ArenA boulevard.

Inschrijven kan vanaf 5 februari! Heb je deze datum al in je agenda staan?

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief